Veel gestelde vragen over de chatbox als je iets wil weten

          Veel gestelde vragen over de chatbox als je iets wil weten


     Is chattuh.nl een gratis chatbox.

 Ja Chattuh.nl is een gratis chatbox.


Kan ik chatten zonder registratie?

U hoeft zich niet te registreren dit is niet verplicht klik op Login chatbox en klik dan op inloggen als gast.


Wat is het voor deel van registratie?

Registreren en lid worden is niet verplicht. Als lid heb je wel een aantal voordelen. Zo is je chatnaam altijd alleen voor jou beschikbaar. Je krijgt als lid automatisch een profiel. Daarin kan je een foto/Avatar zetten, die ook zichtbaar is voor je naam in de chatbox chat.


Kan ik zonder te registreren 1 op 1 privé met iemand chatten

Als gast kan je privé chatten. Maar vraag dat eerst aan de persoon of ze dat wel willen.


Van af welke leeftijd mag je hier chatten.

Chatten op https://chattuh.nl is toegestaan vanaf 16 jaar en ouder !


Welke gegevens moet ik op geven om te kunnen chatten !

Wij vragen u Gebruikersnaam, Leeftijd, Geslacht, Email, en u eigen persoonlijke wachtwoord voor het inloggen van je eigen account.


Help! ik typte iets maar zie het niet in de chatbox verschijnen.

Soms kan dit gebeuren, Je lost dit op door op F 5 te drukken als je met een PC of laptop werkt en als je met een mobiel apparaat werkt door je browser te refreshen. (klik op het rondje met het pijltje in je mobiele browser) Een andere mogelijkheid is dat de andere chatter jou op negeer heeft staan.


Ik heb iets gelezen en gezien wat echt niet kan .

In de Chat box achter iedere regel die gepost word staat een vlaggetje als je daar op klikt dan kunt u aangeven wat u heeft gezien. Een admin of moderator zullen dan gepaste maatregel nemen.


Wat moet ik doen als ik lastig word gevallen door een mede chatter.

Maak een screenschot van het gesprek ,stel meteen een admin of moderator op de hoogten en zij zullen dan meteen actie komen en gepaste maatregelen nemen. en zet die persoon gelijk op negeer en je privé uit of enkel op vrienden.


Hoe kan ik een scherm afbeelding (screenshot) maken

Hier op chattuh.nl kunt u print screen doen en dan plakken in de privé bij een van de admin of moderator


Kan ik iemand negeren in de chatbox?

Ja dat kan. Klik in de namenlijst in de chatbox op de naam van het persoon wat je wilt negeren. Selecteer ‘Bekijk profiel’ In het profiel van deze chatter selecteer je de knop ‘negeren’.


Hoe kan ik het geluid van de chatbox uit zetten.

Klik rechts boven in de chat op je profiel en dan op opties daar kan je het geluid uit zetten.


Hoe kan ik me naam een kleurtje geven.

Ga na je profiel rechts boven in de chatbox klik op je profiel en dan opties en daar zie je kleur van gebruikers naam wijzigen.


Hoe kan ik me tekst een kleur geven.

je kan je tekst een kleur geven als je links onder van de chatbox op + klikt en dan op het blauwe rondje .


Waar kan ik me op afwezig of weg ben zetten.

Je kan je op afwezig of weg zetten als je rechts boven in de chatbox op de 3 strepen onder elkaar klikt daar zie je 3 opties online, weg en bezet.


Hoe kan ik een admin bereiken als er geen 1 online is .

Je kan links boven in de chatbox op de 3 strepen klikken en daar zie je contact us vul je naam in en je klacht de de eigenaar krijg direct een mail.


Hoe kan ik mijn account verwijderen.

Via je profiel rechts bovenaan in de chatbox selecteer je ‘Mijn profiel’. In je profiel vind je onder het tabje ‘Meer’ de optie ‘Verwijder account’. Je profiel wordt dan na een korte periode definitief en volledig uit de database verwijderd.


Ik ben me wachtwoord vergeten wat moet ik nu doen.

Ga naar het inlogscherm van de chatbox en klik op de login knop. In het inlog knop wat nu verschijnt, klik je op de ‘wachtwoord vergeten’ link. Volg verder de instructies.


Wat moet ik doen als me chat scherm wit blijf en me typ balk boven in staat.

Als je ad blocker heb in je browser moet je die uit zetten en dan je refressen.


De chat is langzaam of traag wat moet ik doen.

De chat reageert traag op je device. Wat kunnen de oorzaken zijn en hoe kunt u deze zelf oplossen. Controleer eerst of je apparaat wel internet verbinding heeft. Wis u cache en cookies van u apparaat. Probeer je apparaat op een ander netwerk en kijk of dit opgelost is.


Kunnen admins of moderators privé gesprekken mee lezen .

Nee, ze kunnen niet meelezen met privé gesprekken. Wel gaat alle tekst die je typt in privé gesprekken langs tekst filters. Als je met bepaalde woorden reclame maakt of spam of bepaalde scheldwoorden gebruikt dan kunnen die filters je automatisch mute of bannen


Wat moet ik doen als de site offline is of erg traag is of me tekst kom niet in de chatbox.

Als de site erg traag is of je tekst kom niet in de chat of de chatbox is offline. Dan worden de site aan gevallen door mensen die dan ddos aanval doen op de site of een directe aanval. ze zijn er erg op uit dat hier dan geen mensen kunnen chatten. is alleen zo jammer met hun kinderlijke gedrag ze denken dan veel lol te hebben en zo maar is gewoon zielig van hun de meeste chatboxen doen een strijd wie de meeste chatters hebben .Alleen https://chattuh.nl  doe daar niet aan mee .

https://www.facebook.com/Chattuhnl