Chattuh.nl https://chattuh.nl

Chattuh.nl > Veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen.

ja Chattuh.nl is gratis !
U hoeft zich niet te registreren dit is niet verplicht klik op Login chatbox en klik dan op inloggen als gast.
Registreren en lid worden is niet verplicht. Als lid heb je wel een aantal voordelen. Zo is je chatnaam altijd alleen voor jou beschikbaar. Je krijgt als lid automatisch een profiel. Daarin kan je een foto/Avatar zetten, die ook zichtbaar is voor je naam in de chatbox chat.
Nee je kan als gast niet 1 op 1 privé. gasten zijn heel beperkt en dat is wegens veiligheid,s rede.
Chatten op https://chattuh.nl is toegestaan vanaf 16 jaar en ouder !
Wij vragen u Gebruikersnaam, Leeftijd, Geslacht, Email, en u eigen persoonlijke wachtwoord voor het inloggen van je eigen account.
Soms kan dit gebeuren, je lost dit op door op F 5 te drukken als je met een PC of laptop werkt en als je met een mobiel apparaat werkt door je browser te refreshen. (klik op het rondje met het pijltje in je mobiele browser) Een andere mogelijkheid is dat de andere chatter jou op negeer heeft staan.
In de Chat box achter iedere regel die gepost word staat een vlaggetje als je daar op klikt dan kunt u aangeven wat u heeft gezien. Een admin of moderator zullen dan gepasten maatregel nemen.
Maak een screenschot van het gesprek ,stel meteen een admin of moderator op de hoogten en zij zullen dan meteen actie komen en gepaste maatregelen nemen.
Hier op chattuh.nl kunt u print screen doen en dan plakken in de privé bij een van de admin of moderator
Ja dat kan. Klik in de namenlijst in de chatbox op de naam van het persoon wat je wilt negeren. Selecteer ‘Bekijk profiel’ In het profiel van deze chatter selecteer je de knop ‘negeren’.
Klik rechts boven in de chat op je profiel en dan op optie,s daar kan je het geluid uit zetten.
Ga na je profiel recht,s boven in de chatbox klik op je profiel en dan optie,s en daar zie je kleur van gebruikers naam wijzigen.
je kan je tekst een kleur geven als je links onder van de chatbox op + klikt en dan op het blauwe rondje .
Je kan je op afwezig of weg zetten als je rechts boven in de chatbox op de 3 strepen onder elkaar klikt daar zie je 3 optie,s online,weg en bezet.
Je kan links boven in de chatbox op de 3 strepen klikken en daar zie je contact us vul je naam in en je klacht de de eigenaar krijg direct een mail.
Via je profiel rechts bovenaan in de chatbox selecteer je ‘Mijn profiel’. In je profiel vind je onder het tabje ‘Meer’ de optie ‘Verwijder account’. Je profiel wordt dan na een korte periode definitief en volledig uit de database verwijderd.
Ga naar het inlogscherm van de chatbox en klik op de login knop. In het inlog knop wat nu verschijnt, klik je op de ‘wachtwoord vergeten’ link. Volg verder de instructies.
Als je lid bent zie je in de chatbox rechts naast het kader waarin je typt een icoontje van een paperclip. Klik hierop en volg de instructies in de chatbox chat.
Als je ad blocker heb in je browser moet je die uit zetten en dan je refressen.
De chat reageert traag op je device. Wat kunnen de oorzaken zijn en hoe kunt u deze zelf oplossen. Controleer eerst of je apparaat wel internet verbinding heeft. Wis u cache en cookies van u apparaat. Probeer je apparaat op een ander netwerk en kijk of dit opgelost is.
Nee, ze kunnen niet meelezen met privé gesprekken. Wel gaat alle tekst die je typt in privé gesprekken langs tekstfilters. Als je met bepaalde woorden reclame maakt of spam of bepaalde scheldwoorden gebruikt dan kunnen die filters je automatisch mute of bannen
Als de site erg traag is of je tekst kom niet in de chat of de chatbox is offline. Dan worden de site aan gevallen door mensen die dan ddos aanval doen op de site of een directe aanval. ze zijn er erg op uit dat hier dan geen mensen kunnen chatten. is alleen zo jammer met hun kinderlijke gedrag ze denken dan veel lol te hebben en zo maar is gewoon zielig van hun de meeste chatboxen doen een strijd wie de meeste chatters hebben .Alleen chattuh.nl doe daar niet aan mee .

Accordian fag